CEO cumpără hârtie xerox de aproape 140.000 de lei

hartie

CE Oltenia are intenţia de a achiziţiona hârtie de copiator şi articole de birou de 139.653 de lei. Conform anunţului de licitaţie publică, compania face această achiziţie din motive de… reorganizare.

Administraţia CEO spune că, date fiind „fluctuaţiile mari de personal rezultate în urma procesului de reorganizare, în vederea desfăşurării normale a activităţii personalului din cadrul compartimentelor funcţionale (divizii, direcţii, departamente, servicii, birouri, etc.) din componenta Sediului Executiv CEO, este necesar să se asigure o bază materială corespunzatoare în ceea ce priveşte hârtia de copiator/scris şi a rechizitelor de birou. Produsele solicitate nu sunt în cantităţi suficiente în stoc”.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: