CEO nu mai dă 3% din încasările lunare la Pandurii! Directoratul actual, neimplicat în finanțare


Complexul Energetic Oltenia a reușit să suspende executarea silită a companiei de către Clubul Sportiv Pandurii, prin sentință definitivă a instanței de judecată. Dacă instanța nu-i dădea dreptate clubului, societatea era obligată să-i achite 3% din încasările lunare structurii sportive, adică 1,4 milioane de euro.

„În data de 23.10.2019, CE Oltenia a obținut suspendarea provizorie a executării silite impuse prin dosarul nr.1044/2019 al SPEJ LEX FORTIS – creditor al Clubului Sportiv Pandurii, pentru suma de cca 1,4 milioane euro, încheierea fiind fără cale de atac. Valoarea de 1,4 milioane euro reprezintă sub 3% din încasările lunare ale CE Oltenia. Prin urmare, o astfel de suma nu poate implica înghețarea conturilor companiei, respectiv nu poate genera o cerere de insolventa a acesteia”, a anunțat CE Oltenia pe site-ul companiei. Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu, Artego SA și Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia sunt asociații clubului care însă înainte de intrarea în insolvență a structurii sportive au decis să sisteze plata contribuțiilor. Acestea s-au tot adunat de-a lungul anilor și au ajuns în final la câteva milioane de euro. Marin Condescu, președintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, a decis să recupereze în instanță sumele restante. Curtea de Apel din Craiova i-a dat dreptate Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. La fel se întâmplase la Tribunalul Gorj. Magistrații din Craiova au majorat însă sumele.
„Referitor la presupusele debite ale CE Oltenia către Clubul Sportiv Pandurii, facem precizarea că niciun membru din componența actuală a Directoratului companiei nu a fost implicat în semnarea acordului de finanțare pentru anii 2013 – 2014, neavând atribuții si competente pentru a angaja societatea, la acel moment”, au mai transmis oficialii companiei.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.