CEO primeşte bani cu pipeta de la CET Govora

carbune-bun1

Reprezentanţii CET Govora şi-au luat angajamente faţă de şefii Complexului Energetic Oltenia în privinţa achitării unor sume pentru cărbunele primit în ultimii doi ani de la compania energetică şi pe care CET Govora nu l-a plătit.

Din acest motiv, Complexul va livra în continuare o cantitate minimă de cărbune unităţii vâlcene, CET Govora plătind recent o mică parte din datorie, adică două milioane de lei. Astfel, având în vedere rezultatul primei faze de negociere cu CET Govora SA, Directoratul CE Oltenia a hotărât menţinerea livrărilor de cărbune către aceasta, până la finalizarea celei de a doua faze de negociere, a transmis CEO întzr-un comunicat de presă.

CET Govora funcţionează pe banii CEO

Practic, CEO ţine în braţe o altă unitate de stat. Reamintim că CET Govora are de plătit pentru cărbunele livrat de Complexul Energetic Olenia, în total, peste 176 de milioane de lei. În această sumă uriaşă intră şi datoria  din ultimii doi ani, societatea din Vâlcea neachitând nimic din contravaloarea cărbunelui primit de la CEO. Unitatea este unul dintre cei mai mari datornici ai Complexului Energetic Oltenia, alături de Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi. CET Govora are datorii istorice de 120 de milioane de lei şi o datorie de 56 de milioane de lei – acumulată de la înfiinţarea Complexului Energetic Oltenia.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.