CEO pune la bătaie 19,8 milioane de lei pentru modernizarea benzilor transportoare la depozitul nou al Carierei Roșia


În cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor CEO, ce se va convoca pe data de 21 februarie, la București, va fi supusă la vot o notă de informare privind demararea procedurii de achiziție și încheierea contractului rezultat în urma finalizării procedurii de atribuire având ca obiect ,,Demontarea, transportul, montarea, reparația generală și modernizarea benzilor transportoare din depozitul nou de cărbune al Carierei Roșia”. Achiziția a fost cerută în decembrie de către Direcția Minieră a CEO, având la bază deschiderea și punerea în exploatare a Carierei Roșia la o capacitate de 8000 de tone de lignit/an.

Lucrările ce fac obiectul achiziției constau în lucrări de demontare-montare, transport, reparație generală, modernizare mecanică a benzilor transportoare ce introduc cărbunele în depozitul nou al Carierei Roșia și îl evacuează spre SE Rovinari. Termenul de execuție al lucrărilor trebuie să fie de maximum cinci luni de la emiterea ordinului de execuție a lucrăilor. Consiliul de Supraveghere trebuie să aprobe demararea procedurii de achiziție iar AGEA să fie informată de demararea acestei proceduri și ulterior cu privire la contractul ce va fi încheiat.
Depozitul nou de la Roșia va urma să asigure depozitarea a 90.000 t de cărbune, distribuit în două incaperi de căte 45.000 t. Cărbunele excavat din cariere va fi adus la depozit prin relee de benzi transportoare, iar prin nodul de distribuție va fi deversat prin utilaje mari în cele două stive, se arată în documentul ce va fi supus aprobării AGEA peste doar câteva zile.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. …..având la bază deschiderea și punerea în exploatare a Carierei Roșia la o capacitate de 8000 de tone de lignit/an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.