duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:23

CEO, sfârşit de săptămână AGITAT!


Negocierea contractului colectiv de muncă (CCM) începe joi, după întâlnirea de azi în care administraţia prezintă proiectul BVC-ul (bugetul de venituri şi cheltuieli) liderilor organizaţiilor sindicale.

Conform informaţiilor apărute în presă, CE Oltenia încheie 2016 cu pierderi de peste 130 de milioane de lei. În acest context, administraţia ar putea refuza creşterile salariale cerute de reprezentanţii salariaţilor, la negocieri. Liderii de sindicat au solicitat, printre altele, majorarea salariilor şi vouchere de vacanţă.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Un comentariu

  1. Mariri de salarii contra disponibilizari; unii ar vrea si una si cealalta,ceilalti ar vrea doar disponibilizari si nici vorba de mariri de salarii.Ce ar fi de preferat?Compromisul ar fi fara disponibilizari,fara mariri de salarii.Tovarasii de la sindicate ar trebui sa stie ca primeaza locul de munca.Domnii de la administratie ar trebui sa stie si mai bine ca fara oameni si fara stimulente nu poti,vorba aia””eficientiza””.Mai zilele trecute se declara pompos ca nu se va atinge nimeni de personalul din productie,format 90% din muncitori si maistrii.Ce aflam astazi?Vor fi dati afara””prepensionabili”,un termen nou folosit[arata o evolutie in gindire] aprox.450 de oameni,din care 400 sint direct din productie.Adica,spun la unison sindicalisti si directori,se rezolva treaba.Ce luam de la astia dam macar la o parte celor care ramin,mai mult pe la TESA ca de,muncesc,nu au timp nici macar sa se schimbe de hainele de acasa.Asistam de fapt la eterna hora a fratiei impanata cu”neintelegeri” intre cele doua parti,reluata an de an spre „”fericirea si bunastarea””exclusiva a celor care duc greul.Experienta recenta a acestei ierni nu a lasat nici-un fel de urme in mintile acestor oameni,tov.sindicalisti nefiind altceva decit niste impostori care pozeaza in aparatorii intereselor celor care-i mandateaza sa-i reprezinte.La partea cealalta nu putem avea pretentii stiut fiind ca aici exista dintotdeauna o fratie muta,venita din prejudecati depasite[sintem sefi],se apara si se scuza reciproc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.