CEO taie concediile de odihnă la Direcția Minieră și ELCFU, pentru primele trei luni ale acestui an


Printr-o decizie a șefului Directoratului, Sorin Boza, în baza unei hotărâri de CS impusă încă din noiembrie 2016, luni, s-au impus restricții de concediu pentru personalul unităților aflate în subordinea Direcției Miniere a CE Oltenia și a ELCFU. Mai exact, în perioada 1 ianuarie-31 martie 2019 personalul de exploatare din cadrul celor două unități vor primi concediu de ohihnă doar „în situații temeinic justificate”.

Expeditorii adresei către unitățile afectate au motivat că această decizie este impusă de funcționarea continuă a grupurilor energetice în aceste prime trei luni ale acestui an, conform programării Dispeceratului Energetic Național, de necesitatea asigurării stocurilor de cărbune pentru funcționarea grupurilor energetice și de asigurarea cu personal pentru funcționarea în siguranță a utilajelor și a echipamentelor miniere. Măsura nu bucură personalul vizat, diminuat ca număr, care oricum lucrează 7 zile din 7.
Pentru activitățile de pază și de asigurare a patrimoniului din cadrul Direcției Miniere nu va fi programat personal din activitatea de exploatări miniere, pe perioada vizată de decizie, aceste activități urmând a fi asigurate de personalul de mentenanță, administrativ și depozite.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. La elcfu se descurca baietii ca vand motorina cu butoaiele de 200 de litrii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.