duminică , 23 februarie 2020 - 16:27

„CEO va avea viitor, indiferent de cine va decide soarta sistemului energetic!”

CEO-sediul-nou-001

Deputatul din colegiul numărul trei a aruncat BOMBA legată de viitorul CE Oltenia, vineri, după manifestările dedicate Zilei Drapelului. Reacțiile reprezentanților companiei și a liderilor de sindicat nu au întârziat să apară.

Iriza: „CEO întră în insolvenţă” – Ruşeţ: „Face declaraţii pentru a-şi creşte partidul”

 

CE Oltenia trebuie tratată egal cu ceilalţi producători pe piaţa de energie. Trebuie să vândă curentul produs pentru a-şi putea plăti împrumuturile. Compania va avea viitor, indiferent cine va decide soarta sistemului energetic. Este pionul principal în asigurarea independenţei energetice.
Ion Pisc Scrădeanu

Liderul partidului lui Geoană de la Gorj l-a găsit din nou vinovat pentru problemele CEO pe președintele Consiliului Județean Gorj. Deputatul și-a exprimat regretul că nu a plecat mai demult din PSD. “Nu știu dacă va trece vara aceasta și Complexul Energetic Oltenia va intra în insolvență. Consumul de energie a scăzut foarte mult în România, undeva pe la 6000 de MWh/ h, în alți ani era de circa 8000 de MWh/h, eolienele și fotovoltaicele își fac treaba”, a declarat Scarlat Iriza.

Rușeț: NU are informaţii corecte despre CEO

ion-ruset_1

Șeful Departamentului Relaţii de Muncă şi Comunitate consideră că declarațiile deputatului Scarlat Iriza sunt pur politice, având în vedere că este președintele interimar al Partidului Social Românesc. Ion Rușeț e convins că Iriza nu are informațiile corecte legate de viitorul CEO. ” Nu știu ce informații are domnul Iriza. În mod sigur, nu are informaţii corecte despre CEO. Dacă are date suplimentare şi este un om responsabil, să le prezinte publicului. Văd mai îndată o declarație de politician și o dorință a dânsului de a ieși în plan public cu asemenea declarații în calitate de tânăr președinte al unui tânăr partid”, a declarat Ion Rușeț.

„CEO are suficient cărbune pentru a produce oricât, la orice oră”

ion-pisc-2

Prim-vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical nu este de acord cu declarația deputatului Scarlat Iriza legată de o eventuală intrare a CEO în insolvență. Ion Pisc Scrădeanu susține că cel mai mare producător de energie pe bază de cărbune din România va avea viitor, trebuie însă rezolvată problema discrimării de pe piața de energie. CE Oltenia trebuie tratată egal cu ceilalți producători de energie. ”Nu sunt de acord cu declarațiile nimănui, legate de posibilitatea ca CEO să intre în insolvență. Am discutat despre compania de la Târgu-Jiu şi cu un responsabil al Uniunii Europene. CEO n-ar trebui să aibă aceste probleme. Are suficient cărbune pentru a produce oricât, la orice oră”, spune liderul sindical.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.