sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:19

CEO, vânzări la preţuri RECORD! Ce spune ŞEFUL judeţului


Cosmin Popescu speră ca şefii CEO să aibă inteligența să facă achizițiile necesare pentru a-şi asigura baza materială pentru intervențiile viitoare în cariere şi termocentrale.

Complexul Energetic Oltenia merge la capacitatea maximă. În ultima perioadă, a vândut energie la prețuri record pe Piața Zilei Următoare. Prețurile au depășit 250 de lei pe Megawat. În aceste condiţii, Cosmin Popescu e convins că administrația va putea achiziționa, fără probleme, certificatele de CO2 impuse de Uniunea Europeană. “Tot anul, a fost o perioadă bună pentru CEO. Am văzut că, de câteva zile, vinde energie pe PZU la preţuri de peste 250 de lei, ceea ce înseamnă foarte mult pentru Complexul Energetic Oltenia. Asta înseamnă că va fi asigurată achiziţia certificatelor de carbon. Într-adevăr, este o perioadă bună. Trebuie gestionată activitatea în partea minieră şi energetică. Sper să aibă inteligența să facă achiziţiile necesare să-și asigure baza materială pentru intervențiile viitoare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Un comentariu

  1. Acest infractor, pus in fruntea judetului tot de niste infractori, cum poate vorbi despre vanzari de energie electrica, cand habar nu are cu ce se pot manca?! Sau mai concret poate vorbi despre partea contractuala a vanzarilor, care este PUBLICA, iar CEOltenia a vandut pe contracte la pretul mediu de 189lei/MWh—cu TOATE taxele incluse, deci MULT sub costurile de productie. Pe PZU, acest in fractor nu avea cum sa „VADA”, pentru simplul fapt ca nu e o platforma publica, ba mai mult se intra cu anumite chei numai din interiorul CEOltenia si de catre persoane autorizate…sau asa ar trebui sa fie si in cazul CEO, cum este in cazul TUTUROR celorlalti producatori. Bineinteles, stim ca acest infractor a fost condamnat definitiv si irevocabil pentru documente distruse si informatii nepublice sustrase din Ministerul economiei, asadar de ce ne-am mira daca ar „detine” informatii clasificate ale CEoltenia?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: