duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:02

CEO, venituri și cheltuieli de peste un miliard de euro!

ceo-euro

Guvernul a aprobat prin hotărâre bugetul de venituri și cheltuieli rectificat pe anul 2013 al SC Complexul Energetic Oltenia SA. Veniturile totale estimate se ridică la 4.838.358.000 de lei, adică peste un miliard de euro, iar cheltuielile totale sunt în sumă asemănătoare, respectiv la 4.658.193.000 lei.

Guvernul a mai hotărât modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 262/2008 pentru constituirea Comisiei pentru soluționarea întâmpinărilor unor persoane fizice, în vederea exproprierii pentru cauza de utilitate publică pentru lucrarea de interes național „Menținerea și dezvoltarea capacității de producție în câmpul minier Amaradia-Taraia, etapa a II-a, cartierele Berbești și Olteț, județul Vâlcea”. Astfel, se va constitui o comisie pentru soluționarea întâmpinărilor ridicate de proprietari la notificările de expropriere pentru cauza de utilitate publică.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.