CEO vinde energie la consumatorii casnici, din februarie! Prețul este de 0,57 de lei/KWh


Începând din data de 2 februarie, Complexul Energetic Oltenia furnizează energie, contra cost, și la consumatorii casnici. Prețul final al energiei electrice facturare este de 0,57 de lei/kwh. Pentru consumatorii casnici, angajați ai CE Oltenia, contravaloarea energiei electrice se va face prin debit direct la lichidarea lunii februarie.

CE Oltenia reîncearcă, de câteva zile, procedura de ofertare a angajaților companiei în privința cumpărării de energie ieftină produsă de această societate. O primă ofertă de furnizare a energiei electrice s-a făcut publică de CEO, pe data de 2 februarie, documentul înregistrat cu nr.726 fiind semnat de către directorul general Sorin Boza și de către Constantin Bălășoiu, membru în Directorat.
La prețul stabilit de producător se adaugă tariful de transport, tariful pentru serviciul de sistem, tariful de distribuție, contravaloarea certificatelor verzi, contravaloarea contribuției de cogenerare, contravaloarea accizei și TVA de 19%. Tariful care reiese din calculele companiei este de 0,57 de lei /kwh.
Tarifere de distribuție și transport sunt în conformitate cu Ordinele ANRE din 19 decembrie 2017 și din 12 decembrie 2017, spun oficialii CEO. Factura de energie se va emite pentru cantitatea contractataă iar termenul de plată este de 30 de zile de la data emiterii. Plata facturii se va face, conform CEO, prin orice mijloc legal de plată.
Cei doi semnatari ai ofertei transmit angajaților companiei care vor să devină consumatori casnici ai CEO, că contravaloarea energiei electrice se va face prin debit direct la lichidarea acestei luni.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

3 comentarii

  1. Si noi care nu lucram la ceo de ce nu putem cumpara curent de la ceo

    • Se poate cumpara …..nu este oferta strict pentru angajatii CEO este oferta pentru toata lumea….angajati CEO au un avantaj pentru ca li se opresc banuti direct din salariu la sfarsitul lunii, restul trebuie sa plateasca la sediu facturile! Preturile sunt la fel pentru toata lumea!

  2. Vreau curent de la ceo cum trebuie sa procedez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.