Cere VERIFICAREA DIRECTORILOR din CEO: “CINE are DOSARE PENALE să plece!”


Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă să-i ia la puricat pe toţi directorii din cadrul CE Oltenia.

Nicu Bunoaica susţine că, în urma solicitării sale, premierul Viorica Dăncilă a promis că va trimite Corpul de Control pentru a-i verifica pe şefii din minerit şi energie. În plus, liderul sindical a fost prezent, marţi, la Bucureşti, la sediul ALDE pentru a lăsa o listă cu mai multe revendicări legate de Complexul Oltenia. “M-am deplasat la Bucureşti, am mers la sediul ALDE, unde am depus la Registratură documente justificative pe toate problemele din CEO şi ce cerem noi, ca lucrători ai acestui complex referitor la vârsta de pensionare, condiţiile de muncă. Nu mai dorim să fie directori cei care au avut dosare, nici la unităţile miniere, mai ales la vârful CEO. Doamna Viorica Dăncilă mi-a trimis răspuns şi Corpul de Control îi va verifica pe toţi directorii, începând de la vârf şi până la unităţile miniere. Vi se pare normal ca directorii să aibă contractul suspendat câte un an de zile şi să lucreze la firme care căpuşază CEO? Vi se pare normal ca directorii să fie în funcţie, având dosare cu furturi de cărbune?”, a declarat liderul sindical.

AMENINŢĂ cu PROTESTE, dacă nu se desfiinţează posturile de inspectori sociali

Nicu Bunoaica spune că la sediul ALDE din Bucureşti a dus şi un proiect al fostului deputat Dan Ilie Morega privind realizarea mixului energetic. Preşedintele Sindicatului Solidaritatea 2013 vrea ca Ministerul Energiei să ia măsuri pentru a ajuta CE Oltenia. Cere în special desfiinţarea posturilor de inspesctori sociali în care au fost încadraţi mai mulţi lideri sindicali din CEO.“De asemenea, din partea domnului Morega am adus un proiect de lege referitor la mixul energetic şi am solicitat prin reprezentantul domnului Tăriceanu să studieze foarte bine dosarul. Este foarte stufos. Bineînţeles că mă aştept ca ministrul Energiei să ia măsuri pentru că ALDE, care are acest minister, de aceea a fost nevoie să vină aici. Este prima cerinţă a mea la nivel de Ministerul Energiei să desfiinţeze acei paraziţi. Să fie desfiinţat departamentul, dacă nu, voi aduce la Bucureşti 100 de mineri sau poate mai mulţi. Doresc să se facă ordine, linişte, curăţenie şi dreptate”, a conchis Nicu Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: