CERERE MARE de ANGAJARE la noua FABRICĂ de la Rovinari


Autorităţile locale au primit sute de CV-uri în numai câteva zile la sediul primăriei oraşului. 450 de persoane vor fi angajate în acest an.

Reprezentanţii companiei Autoliv au început deja lucrările la hala de producţie. În curând, vor amenaja şi un centru de formare profesională pentru rovinărenii care nu pot face deplasarea la Braşov, unde societatea americano-suedeză a dechis prima fabrică de sisteme de securitate auto din România. Primarul Robert Filip spune că sute de rovinăreni au depus CV-uri pentru angajare în doar câteva zile de când autorităţile au început să le primească. “În următoare perioadă, se vor face hârtiile, ca să poată să preia locaţia pentru a face centrul acela de formare profesională şi să şi discutăm, să vedem exact ca şi paşi ce avem de făcut în viitor, să ajungem la finalitate cu investiţia. Se lucrează la hala de producţie, se lucrează la tratamente, noi strângem la CV-uri, avem undeva la 300- 400 de CV-uri. Oamenii sunt rugaţi să vină la secretariatul primăriei, avem noi CV-uri, ei trebuie doar să le completeze. Sunt oameni din toate părţile judeţului. Credem că, faţă de ceilalţi care sunt pe piaţă, şi eu vă pot spune că am fost la nenumărate discuţii, politica lor de personal este cea mai bună pe care am întâlnit-o până acum. Mi s-au părut nişte parteneri foarte serioşi, care îşi fac treaba şi care pun foarte mult accent pe oameni”, a declarat edilul.

SUTE de locuri noi de muncă, create, din 2016, până în prezent

Trei investitori au venit în Rovinari de când mandatul de primar a fost preluat de Robert Filip. Edilul anunţă că există discuţii avansate cu un al patrulea. Niște afacerişti italieni ar vrea să facă o făbricuță de tălpi de pantofi. Ar însemna încă 40-50 de noi locuri de muncă. “Este cea de-a treia firmă pe care am reuşit să o aducem în Rovinari şi, acum, suntem în discuţii destul de avansate, ca să putem să mai ajutăm nişte domni italieni, care vor să facă o parte din pantofi pentru o firmă destul de mare. Suntem în discuţii ca să găsim locaţia, să identificăm ce nevoi ar avea, ca să-i ajutăm să vină şi ei. În primă fază, ar dori 40- 50 de oameni. Orice loc de muncă e important şi văd şi bunăvoinţă din partea oamenilor, care au venit din oraşe care sunt mai departe de noi şi vor să lucreze. La prima firmă lucrează deja cam 350 de oameni. Autoliv va angaja, anul acesta, 450 de oameni şi, anul viitor, încă 450”, a conchis primarul oraşului Rovinari.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

3 comentarii

  1. Bai baietica daca nu-s gogosi cu fabrica si daca vei mai aduce in continuare iesi la pensie primar !

  2. Acesta este unul dintre atributele alesilor locali , atragerea investitorilor prin acordarea unor facilitati legale astfel incat sa aibe de castigat toate partile implicate. Adica atat investitorii cat si primariile si forta de munca , viitorii angajati !
    Bravo lor , fiindca numai asa putem progresa si noi dpdv economic si social.

  3. Daca Carciumaru a protejat mineritul in Gorj, nu acelasi lucru se poate spune despre Filip. Prin investitiile pe care le face va distruge mineritul ca urmare a migrarii fortei de munca din cariere la unitatile noi infiintate. Minerii vor migra in masa, ar trebuii sa se gandeasca si la TESA ca nu ii angajaza nimeni nici pe posturi de necalificati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.