Cerințe ABSURDE ori post cu dedicație! Doina Gorjului angajează garderobier cu minim 20 de ANIVECHIME


Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” a scos la concurs un post de garderobier, pe perioadă nedeterminată, impunând o cerință care pare ieșită din tipare. Mai exact, postul contractual va putea fi ocupat doar de o persoană care are vechime în muncă ,,de mimimum 20 de ani’’ și certificat de absolvire a unui curs de calificare croitor-confecționer îmbrăcăminte. Postul care va putea fi ocupat doar de cei care îndeplinesc aceste cerințe, va impune o probă scrisă și una de interviu.

A devenit o practică în instituțiile publice din Gorj ca cerințele pentru puținele posturi vacante la stat să fie „croite” după chipul și asemănarea candidatului care trebuie să câștige locul respectiv de muncă. Un exmplu în acest sens este postul de garderobier de la Ansamblul Doina Gorjului, în care instituția aflată în subordinea Consiliului Județean, cere pentru candidații ce vor fi atent selecționați, un anume curs absolvit, vechime în muncă de „minim 20 de ani” și studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat.

Instituția nu cere astfel vechime în profesia de garderobier, ci doar o persoană care a fost în câmpul muncii indiferent ce a prestat, pe studii medii, în ultimele două decenii.
Proba scrisă pentru candidatul care pare deja selectat va avea loc pe 9 ianuarie, în timp ce interviul va avea loc pe 14 ianuarie.
Conform declarațiilor de avere, directorul Ansamblului este președintele PSD Novaci, Gheorghe Porumbel, aici mai fiind angajați Ionuț Dinu Drăgoi, consilier județean PSD, și Codruța Ivona Florescu, soția prefectului de Gorj.


loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: