Chiriașii din ANL-uri, verificați. Ce făceau cu locuinţele!

ANL-blocuri

Primăria Târgu Jiu a desfășurat vineri dimineață mai multe controale în blocurile ANL din cartierul Narciselor. Motivul: autoritățile îi suspectează pe chiriași că își subînchiriază locuințele.

În ultima vreme, la sediul primăriei Târgu-Jiu au fost primite mai multe sesizări potrivit cărora chiriaşii ANL şi-ar fi subînchiriat locuinţele primite de la stat. Ca urmare a acestora, reprezentanții municipalității au mers în control și au depistat deja un caz. Astfel, potrivit Laviniei Trușcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, într-un apartament ANL din zona Narciselor, locuia o altă persoană decât titularul de drept. „S-a primit o sesizare în care se relata faptul că proprietarul unei locuinţe ANL a subînchiriat locuinţa unei alte persoane. Ca atare, a fost trimis un reprezentant al Fondului Locativ la faţa locului, să vadă despre ce este vorba mai exact. În momentul în care acesta a bătut la uşă, a răspuns o doamnă care a declarat că este verişoara chiriaşului. În cazul în care sesizarea se adeverește, contractul va fi reziliat. Recent a mai fost făcută o sesizare asemănătoare, dar nu s-a concretizat“, a declarat Lavinia Truşcă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu. În cazul în care vor mai fi găsite și alte persoane care au închiriat altor familii locuinţele ANL, se va trece la rezilierea contractelor de atribuire, iar apartamentele vor fi distribuite altor târgujieni care nu au unde să stea.

Alte blocuri
De curând a fost aprobată finanţarea pentru construirea altor două blocuri ANL. Autoritățile poartă discuţii cu un investitor din China care să ridice în cartierul Narciselor un ansamblu de blocuri totalizând 500 de apartamente şi garsoniere.
loading...
Loading...

Citește și

Protipendada târgului, la lojă! Bdul „C. Brâncuși”, No. 6A. Stadionul din Tg-Jiu! Cum a început totul!

Actorii politici de ieri și de azi vor participa la parada de impostură, vineri seara, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: