duminică , 16 februarie 2020 - 20:46

Chivu taie și spânzură la Rovinari. Cârciumaru intervine!

primaria-rovinari

Edilul de la Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat că Laurenţiu Chivu nu trebuie să facă nicio schimbare în echipa care i-a fost alături lui Dorin Filip. Laurenţiu Chivu a concediat deja consilieri personali ai fostului primar.

După ce a preluat atribuţiile de primar, viceprimarul de la Rovinari, Laurenţiu Chivu, vrea să facă schimbări în primărie. Acesta a concediat deja consilierii personali ai fostului primar. Mai mult, Chivu vrea să-şi asume toate meritele pentru proiectele demarate până în 2016, pentru ca la alegerile de atunci să poată cere votul rovinărenilor. „Vreau să-mi asum responsabilitatea pentru că dacă voi face ceea ce trebuie pentru cetăţeni, voi merge să le cer votul. Eu nu am nevoie de consilieri personali. Pot să iau decizii de unul singur. Fac apel la persoanele care lucrează în primărie că dacă nu pot să facă faţă cerinţelor mele şi nu vor colabora, le aştept demisia pe birou. Nu voi colabora cu nimeni care nu este dispus să facă faţă situaţiei.”, a declarat Laurenţiu Chivu.

„A fost o echipă şi acea echipă trebuie să ducă la bun sfârşit proiectul şi programul primarului Dorin Filip”

Florin Cârciumaru consideră că actualul primar greşeşte. Acesta a mai precizat că din respect pentru Dorin Filip, echipa de la Primăria Rovinari trebuie să-şi ducă la sfârşit proiectele fără a fi schimbată. „Eu consider că se greşeşte în a lua măsura cu schimbarea administratorului şi a echipei, pentru că aici este vorba de cu totul altceva. Nu trebuie să ţinem cont de factorul politic. În Primăria Rovinari a fost o echipă şi acea echipă trebuie să ducă la bun sfârşit proiectul şi programul primarului Dorin Filip. Din respect pentru dumnealui eu cred că nu ar trebui să se facă vreo schimbare în conducerea primăriei. Din punctul meu de vedere, ca un om care are atâţia şi atâţia ani în administraţie cred că nu mai este timp suficient ca să realizezi nu ştiu ce investiţie pentru a te lăuda în campania electorală. Realizările pentru campania din 2016 sunt realizările unei echipe. Trebuie să existe mai mult respect din partea celor care au fost în echipa domnului Filip”, a declarat Florin Cârciumaru. Edilul de la Târgu Jiu a mai precizat că până în 2016, PSD nu are pretenţii pentru postul de primar sau viceprimar.

Loading...

Citește și

Senatorul Cârciumaru, coordonator la municipiu

Florin Cârciumaru răspunde de organizația municipală în perioada acesta până la alegerile locale. Decizia s-a …

4 comentarii

  1. Al dracu de corupt,repede sari in apararea hotilor. Lumea stie ca nici o lucrare efectuata la Tg-jiu in mandatul tau de corupt,nu s-a facut fara cei 20% spaga. Te cheama LUNGU linga el.

  2. Bravo domnu Chivu, afara cu administratorul la fel cum a facut el cu altii pe motiv can stau in Tg-Jiu.

  3. Domnilor nu mai vb de Florin Carciumaru de rau, a facut o gramada; a mintit lumea , ba ca face aeroport la Stanesti, ba ca face teren de golf la Stanesti si lanseaza turismul ba ca face fabrica de cablaje auto langa artego, e un comunist mincinos inpreuna cu tot stafu lui.nu a facut nimic dar l-au votat totj oameni saraci le mai dadea cate o gogoase ca-i angajeaza , cate un pachet,,,,,,,,!nu au fost in stare sa atraga nici o investitie in tg-jiu!

  4. Pai daca sunt consilierii PERSONALI ai fostului primar ce sa faca cu ei ? Eventual sa-i trimita la Botorogi sa-l consilieze pe Filip !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.