Cine a fost OAIA NEAGRĂ a Bacului din acest an!

elevi-bac

Anul acesta un număr de 4.557 de absolvenți ai clasei a XII-a au susținut Bacalaureatul. O parte dintre aceștia au fost elevi care nu s-au aflat la prima încercare. Peste 680 dintre elevii înscriși la Bac anul acesta au susținut examenul pentru cel puțin a doua oară. Cei mai mulți dintre aceștia nu au reușit să promoveze probele pe care le-a susținut, astfel că procentul de promovabilitate a fost unul foarte mic.

Dintre cei 682 de elevi care au terminat liceul în promoțiile anterioare și au susținut examenul anul acesta, doar 624 s-au prezentat la probe. Procentul de promovabilitate al acestei categorii de elevi, respectiv cei din promoțiile trecute, a fost unul foarte mic. Doar 14,42%, mai exact 90 dintre cei 624 de elevi au reușit să promoveze, ceilalți 531 de elevi fiind respinși. Dintre cei admiși, 83 au obținut o medie între 6-6,99, doar șase au obținut o medie între 7-7,99 și unul singur a obținut o medie între 8-8,99.
Procentul mic de promovabilitate al elevilor din promoțiile anterioare a scăzut simțitor procentul total de promovabilitate, respectiv de la 60,28% la 53,51%.

Loading...

Citește și

ACUZAȚII după ce proiectul primarului privind parcările prin SMS i-a fost RESPINS

Marcel Romanescu acuză consilierii municipali PSD că i-au blocat proiectul privind implementarea sistemului de taxare …

Un comentariu

  1. Castiguri rapide, cu o metoda interesanta! Deja aceasta metoda de facut bani rapid a facut valva si functioneaza minunat de bine! Nu e nevoie sa recrutezi oameni sau sa faci ceva foarte complicat! Pur si simplu castigi bani! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: coman_georgi@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.