Cine a fost OAIA NEAGRĂ a Bacului din acest an!

elevi-bac

Anul acesta un număr de 4.557 de absolvenți ai clasei a XII-a au susținut Bacalaureatul. O parte dintre aceștia au fost elevi care nu s-au aflat la prima încercare. Peste 680 dintre elevii înscriși la Bac anul acesta au susținut examenul pentru cel puțin a doua oară. Cei mai mulți dintre aceștia nu au reușit să promoveze probele pe care le-a susținut, astfel că procentul de promovabilitate a fost unul foarte mic.

Dintre cei 682 de elevi care au terminat liceul în promoțiile anterioare și au susținut examenul anul acesta, doar 624 s-au prezentat la probe. Procentul de promovabilitate al acestei categorii de elevi, respectiv cei din promoțiile trecute, a fost unul foarte mic. Doar 14,42%, mai exact 90 dintre cei 624 de elevi au reușit să promoveze, ceilalți 531 de elevi fiind respinși. Dintre cei admiși, 83 au obținut o medie între 6-6,99, doar șase au obținut o medie între 7-7,99 și unul singur a obținut o medie între 8-8,99.
Procentul mic de promovabilitate al elevilor din promoțiile anterioare a scăzut simțitor procentul total de promovabilitate, respectiv de la 60,28% la 53,51%.

loading...
Loading...

Citește și

O anumită categorie de gorjeni își primesc banii înapoi pe contribuția la sănătate. Vezi motivul și de când pot fi restituite sumele de bani

Veste importantă pentru gorjeni. Dacă ai plătit contribuţia la sănătate pentru anii 2015-2017 trebuie să …

Un comentariu

  1. Castiguri rapide, cu o metoda interesanta! Deja aceasta metoda de facut bani rapid a facut valva si functioneaza minunat de bine! Nu e nevoie sa recrutezi oameni sau sa faci ceva foarte complicat! Pur si simplu castigi bani! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: coman_georgi@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: