sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:24

Cine ajunge DIRECTOR la o UNITATE din CEO


Eftemie Popescu și Ion Neamțu au rămas în cărți pentru postul de director al Medservmin. Dosarul lui Ion Cojocaru a fost respins.

Liderul ALDE Motru, Ion Cojocaru, a acuzat, în presa locală, că se încearcă favorizarea unuia dintre cei doi rămași în cursă. Eftemie Popescu nu vrea să facă prea multe comentarii pe marginea selecției. Consilierul ALDE la Bumbești-Jiu a fost, în primăvară, la un pas de a pune mâna pe șefia societății prestatoare de servicii medicale în CE Oltenia. Atunci, Popescu a acuzat că politicul l-a împiedicat să obțină funcția. Acum, e mai rezervat în declarații. ”Nu știu la ce s-a gândit domnul Cojocaru, dacă a făcut asemenea afirmații, nu pot să comentez nici ce spune domnul Cojocaru, nici ce spune niciun alt candidat, este opinia dumnealor. Nu cunosc absolut nimic, nu-l cunosc personal pe domnul Neamțu și nu pot să-mi exprim păreri pozitive sau negative despre persoane pe care nu le cunosc. Ar fi nepotrivit și împotriva principiilor personale. În primăvară, era vorba de o numire pe o perioadă determinată, un interimat, nu vreau să revin asupra acestui subiect. Nu cunosc dacă se poate întâmpla ca în primăvară. Opinia mea personală este că perseverența cu care comisia de nominalizare încearcă să-și ducă activitatea la bun sfârșit pe acest subiect este lăudabilă, în sensul că s-ar părea că împotriva tuturor așteptărilor și criticilor care i-au fost aduse încearcă să găsească soluția cea mai potrivită pentru a da o șansă acestei subunități”, a declarat Popescu. În luna ianuarie, ar urma să fie numit noul director al Medservmin.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.