Cine candidează la șefia ANRE

colaj-anre

Candidații pentru trei posturi cheie la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE mai au la dispoziție o săptămână să-și depună dosarele la Comisia pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaților.

Potrivit InvesTenergy, până acum, s-au înscris 7 persoane, și anume: Radu Ioan Puşcariu – director adjunct comercial al Electrica Furnizare, filiala Transilvania Sud Braşov; Dumitru Chisaliţă – administrator Romgaz, expert în Petrol și Gaze; Tudor Șerban – Director UGM Energy Trading, fost Secretar de Stat în Ministerul Economiei; Mihai Adrian Albulescu – fost Secretar de Stat în Ministerul Energiei; Roman Florin Claudiu – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba (candidat propus de PNL); Victorel Florin Rădoi – director ANRE și Silvia Vlăsceanu – Director General al Federaţiei Patronale a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie (ACUE). Tudor Șerban și Silvia Vlăsceanu nu au candidat în prima rundă.

Funcții în Comitetul de reglementare

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, în şedinţa comună din data de 14 decembrie 2015, reluarea procedurilor parlamentare pentru ocuparea celor trei posturi vacante de membri din cadrul Comitetului de reglementare al ANRE, din care unul de Vicepreședinte, după eșecul primei runde. Practic, Comisiile de specialitate nu au prezentat, în termenul legal de 10 zile după audieri, Raportul  de evaluare a celor 16 candidați, cu nominalizarea funcţiilor. Noile candidaturi vor fi depuse până la data de 1 februarie 2016, Comisia pentru industrii şi servicii din Camera Deputaţilor împreună cu Comisia economică, industrii şi servicii a Senatului urmând să audieze candidaţii până în data de 20 februarie 2016.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.