duminică , 8 decembrie 2019 - 14:56

Cine este SEXY blonda care a prezentat Festivalul Berii la Rovinari! Galerie FOTO!


S-a lansat în showbiz pe când avea un pic peste 20 de ani acum are 28 se numește Mădălina Mitu și este originară din Râmnicu Vâlcea. Până acum câțiva ani Mădălina deținea o agenție de fotomodele, a trăit o perioadă în Americă însă acum este președintele Clubului Oamenilor de Afaceri Business to Business, este implicată în numeroase acțiuni de caritate și prezintă zeci de evenimente și spectacole în toată țara. Dincolo de aparenţe, preocupările Mădălinei depăşesc orice limită impusă de statutul social de care se bucură, căci tânăra provine dintr-o familie care a reuşit să dezvolte o mică afacere pe plan local.
În cadrul Festivalului Berii din Rovinari, Mădălina, a fost pe placul publicului așa că frumoasa tânără a ținut să le mulțumească tuturor într-un video pe care l-a publicat pe pagina personală de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

SUPER petrecere pentru fiul unui om de AFACERI din Gorj! FOTO

Fiul cel mare al unui cunoscut afacerist originar din Gorj a împlinit 22 de ani, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: