Cine pune mâna pe CONTRACTUL de un milion de lei de la CEO!


Minprest Serv Rovinari și TPSUT Mehedinți s-au înscris la licitația privind înființarea unei plantații de salcâm pe o suprafață de 60 de hectare de haldă, în zona Rovinari Est.

Gabriel Giorgi speră ca Minprest Rovinari să fie desemnată câștigătoarea contractului de împădurire. Directorul societății prestatoare de servicii în minerit spune că e acerbă concurența cu TPSUT Mehedinți. “Noi am depus documentația care a fost solicitată de către CEO. Am respectat termenul de depunere, am primit de la dumnealor că am depus noi și încă o firmă și așteptăm să vedem și rezultatul. Eu sper să fim noi câștigătorii. Concurența e destul de aspră, pentru că e greu să concurezi TPSUT Mehedinți, ținând cont de istoricul firmei respective în contractele ce ține de minerit. Mă aștept să fie o concurență acerbă. Nu am nicio temere, dacă se respectă legea, sunt convins că noi o să fim câștigători. În momentul în care CEO a avut nevoie să se încadreze în normativele impuse de legislația de mediu a apelat la Minprest, pentru că le ardea buza. Ori, acum, când este o lucrare care respectă întru totul toate criteriile unei asemenea lucrări, ceea ce nu s-a întâmplat până acum, în speță, proiectul a fost respectat ad literam, deci s-au făcut modelări cum prevede legislația în vigoare, suprafața este foarte bună de plantat, acum, nu a mai fost nevoie de Minprest, cum a fost nevoie în anii trecuți. Asta mă deranjează pe mine, pentru că, la greu, Minprest este bun, dar când e o situație mai favorabilă, nu se mai gândește nimeni la Minprest. Nu mă deranjează concurența, ci atitudinea anumitor factori responsabili din interiorul CEO. Și nu mă refer la cei de la vârf, ci la factorii decizionali din eșaloanele 2, 3”, a declarat Giorgi.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Un comentariu

  1. Giorgi, ai dreptate , cand a fost la greu, voi ati facut lucrarile de plantare inclusiv documentatia si obtinerea aprobarilor de la organele abilitate si in plus CEO detine 90% din capitalul social, insa, nu ai dreptate ce spui de esalonul 2, 3 pentru ca astiea sunt trapadusi, nu au coloana vertebrala si executa intocmai totul ce hotarasc cei de la etalonul 1, ca altfel ar fi disponibilizati. Orcum, de castigat, castigi ceva ca altfel intra DNA-ul pe fir si grosul il primeste ETPS si te intelegi cu un contract de subconractare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: