CINE se află ACUM la ŞEFIA Direcţiei pentru Agricultură Gorj


Directorul adjunct Alin Petrică conduce în cotinuare DADR Gorj. Petra Ochișor n-a mai ajuns la Gorj. Ordinul de detașare ar fi fost suspendat la câteva zile de la emitere.

Fostul director al DADR Giurgiu fusese detașată la Gorj pentru 6 luni în urma unui ordin emis de Ministrul Agriculturii, Petre Daea. Ulterior, s-a aflat că Petra Ochişor ar fi avut probleme de sănătate. Fosta şefă a Direcţiei de Agricultură Giurgiu a fost acuzată în trecut că le-ar fi acordat rudelor ajutoare de 40 de mii de lei, din fondurile Ministerului Agriculturii destinate susţinerii programului naţional pentru cultivarea tomatelor. Direcția Agricolă Gorj a rămas fără șef după ce Dan Tănăsescu a fost pus sub acuzare de procurorii DNA, în luna decembrie, pentru luare de mită. “Doamna Petra Ochişor, director executiv la Direcţia pentru Agricultură Giurgiu, la începutul lunii februarie, primise ordin de detaşare la Direcţia Agricolă Gorj pentru a ţine locul directorului executiv, care se află sub control judiciar. Însă, la câteva zile după primirea acestui ordin, ordinul a fost suspendat, am înţeles, din motive medicale pe care le are doamna Petra Ochişor. Activitatea instituţiei din Gorj este condusă de directorul adjunct Petrică Alin Ionuţ, cel puţin pe perioada cât ordinul doamnei Petra Ochişor este suspendat sau, eventual, dacă domnul director executiv Tănăsescu îşi va dovedi nevinovăţia în faţa organelor de cercetare penală”, a declarat Virgil Drăguşin, consilier în cadrul DADR Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: