CINE va ADMINISTRA STADIONUL şi HOTELUL de 4 stele de la Târgu-Jiu


Aurel Popescu speră ca primarul Marcel Romanescu să convoace la discuţii inclusiv viceprimarii pentru a găsi cea mai bună soluţie de administrare a arenei sportive.

Având în vedere că investiţia ce se ridică la peste 20 de milioane de euro de la Târgu-Jiu este aproape gata, viceprimarul Târgu-Jiului spune că este important ca autorităţile locale să ştie cine va administra stadionul, hotelul de lux, spaţiile comerciale şi suprafeţele de teren din incinta bazei sportive. Aurel Popescu crede, înainte de a se lua o decizie, ar fi bine să se viziteze arene similiare din ţară sau din Ungaria pentru a vedea modul în care sunt administrate. Viceprimarul ar vrea ca în incita stadionului municipal să fie mutate Direcţiile de Patrimoniu şi cea de Venituri din cadrul primăriei. “În urmă cu ceva timp, am purtat o primă discuţie cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii, vizavi de aceste lucruri. În urma discuţiei am stabilit atunci, nu ştiu dacă mai este valabil acum, dar cred că este valabil pentru că sunt repere foarte importante să se facă deplasări la Cluj, unde există o astfel de bază sportivă. Chiar în afara ţării lângă Oradea, într-un oraş din Ungaria este o bază sportivă foarte interesantă care se apropie de ce are Municipiul Târgu-Jiu acum. Este important pentru noi să ştim cine va administra hotelul şi spaţiul de alimentaţie publică al hotelului, întrucât primăria Târgu-Jiu nu are personal şi nici nu cred că îşi permite să aibă personal pentru astfel de activităţi. Foarte important, din punctul meu de vedere, este şi ce se va întâmpla cu toate suprafeţele care au fost realizate acum în această investiţie, aproximativ 3000 de metri pătraţi, care pot obţine diferite destinaţii. La un moment dat, eu am propus şi sper să se discute aceste lucruri o relocare a 2 direcţii ale primăriei Muncipilui Târgu-Jiu din spaţiului care sunt şi funcţionează acum , Direcţia Publică de Patrimoniu şi Direcţia Publică de Venituri. Sper ca domnul primar să ne convoace la discuţii pentru a găsi cea mai bună soluţie de administrare şi dezvoltare a actualei investiţii”, a declarat Aurel Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: