Cine va mai pleca din CEO ca să ACOPERE planul de 1.000 de CONCEDIERI al administraţiei!


Programul de disponibilizare al CEO este necunoscut sindicatelor, în sensul categoriilor de salariaţi pe meserii care vor fi disponibilizaţi de la 1 mai din CEO, în afara celor pensionabili şi a celor care şi-au depus cerere de plecare voluntară.

Mai exact, liderii de sindicat nu cunosc ce salariaţi vor fi concediaţi şi care reprezintă diferenţa de până la 1.000 – cât sunt prevăzuţi în planul administraţiei, având în vedere că au fost identificate doar 834 de persoane (din care 684 şi în jur de 150 care au depus cereri de plecare din companie). „Nu cunoaştem ce planuri are administraţia pentru a completa programul de concediere de o mie de salariaţi. Nu se cunosc criteriile de disponibilizare pentru diferenţa de personal ce urmează să fie concediată… Noi am cerut o întâlnire cu administraţia, să ne spună şi nouă care sunt soluţiile găsite. Nimeni nu e de acord să se mai plece din producţie”, a spus liderul Sme Oltenia, Gabriel Căldăruşe.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: