sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 19:02

Cine vrea să plece din CEO, dar nu îndeplineşte condiţiile de disponibilizare, pleacă FĂRĂ bani!


Porţile CEO sunt deschise pentru toată lumea, atât la angajări, dat fiind deficitul de personal existent în cariere, cât şi în cazul tinerilor salariaţi care vor să renunţe la jobul pe care îl au în cadrul companiei.

Constantin Lăzăroiu, şeful salarizării în CEO, a declarat la Tele 3 că una din condiţiile de disponibilizare este ca cel în cauză să aibă cel puţin 25 de ani vechime în muncă. În acest context, salariatul poate beneficia de toate drepturile conferite de lege, adică salarii compensatorii de la companie şi protecţie socială din partea statului: venit de completare şi indemnizaţie de şomaj. Cei care vor să plece din CEO, existând deja câteva de cazuri, dar care nu au vechimea necesară, vor pleca fără beneficiile menţionate mai sus.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

3 comentarii

  1. Domnule Boza luati si hotul din rosia si trimitet il acasa!
    Acest hot a furat tot ce se putea din roisa si cred ca stiti ca e vorba de grivei ion zis hotul!

    • Nu poate sa l dea afara pe Grivei pentru simplul fapt ca acesta e fratele lui Gheorghe Grivei consilier judetean PNL si totodata este unchiul deputatului PNL Dav Valceanu .Mama lui Dan Valceanu este sora celor doi Labusi iar la Gorj ,PNL ul este fratele mai mic al PSD ului , un fel de remorca mai mica asa ca Grivei va sta la Rosia cat vor vrea muschii lor . Sa nu te trezesti cu Grivei Director la CEO fiindca este un blat ordinar intre PSD Gorj si PNL de mai mare dragul .

      • O sa ajunga director pe vasile alexandri!Deja procurorii s-au sesizat!Unde e tot uleiul din transformatoare??Tone intregi a furat acest hot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.