Ciocea a inițiat proiect de hotărâre pentru destituirea viceprimarului PSD de Bustuchin! Edilul se bazează pe trădarea consilierilor social-democrați


Ion Ciocea, primarul de Bustuchin, a propus în ședința de Consiliu Local din 27 septembrie un proiect pentru eliberarea din funcție a viceprimarului PSD, din localitate, Gheorghe Stoenescu. Acesta este lider al PSD Bustuchin și în cazul în care instanța ar decide revocarea din funcție a primarului, vicele ar urma la cârma localității. Procesul lui Ciocea cu PSD, de suspendare a actului administrativ, se află pe rolul Curții de Apel Craiova.

Schimbarea din funcție a viceprimarului se poate face, conform Codului Administrativ, art.152, cu votul a 2/3 din numărul consilierilor în functie, în cazul de față a 9 consilieri din 13 aflați în funcție. În prezent PSD are 10 consilieri, 1 are PMP-Scrădeanu Claudiu, 1 PRU-Șoșoi Gheorghe și 1 M10-Pătrulescu Cornel). Destituirea se poate face la propunerea temeinic motivată a primarului sau a 1/3 din consilieri. ,,Se pare că motivarea domnului primar este că nu mai are bani (motiv de preșcolar) și vrea să facă economie la buget. Adevăratul motiv este dorința domnului Ciocea Ion de a bloca activitatea primăriei și de a își impune apoi omul(‘pe Dăncilă’) în cazul în care pierde recursul de la Curtea de Apel Craiova în procesul cu PSD-ul, acțiune ce se va finaliza în maxim 3-4 săptămâni. Așa cum vă spuneam încă din 2016 în Bustuchin s-a dorit și s-au avut cetățenii comunei la dispoziția primăriei(a primarului) și nu o primărie la dispoziția cetățenilor, cum e normal și legal. Acum, tot mai mulți cetățeni îmi dau dreptate”, a postat consilierul M10.
În timp ce Ion Ciocea încearcă să-și atragă de partea sa o mare parte dintre consilierii PSD, la sediul PSD Gorj se pregătește excluderea trădătorilor din partid.
De altfel, în cursul acestei zile, se vehiculează că, aleșii PSD vor avea o întâlnire la județ cu conducerea partidului, urmând ca în ziua ședinței PSD Gorj să aibă, în sală, o delegație la ședința de CL Bustuchin.
Războiul lui Ciocea cu vicele a început după ce PSD Gorj a cerut Prefecturii să-l elibereze pe acesta din funcția de primar, urmare a candidaturii sale ca
independent la alegerile parlamentare.

loading...
Loading...

Citește și

MIŞCARE ANTI-Weber în PSD Gorj? Cum REACŢIONEAZĂ PRIMARII

Informaţii privind un posibil puci pentru debarcarea liderului PSD Gorj, Mihai Weber, au început să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: