sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 3:50

CJAS Gorj face ANGAJĂRI!

cjas-gorjCasa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Gorj face angajări. Instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Relaţii cu Asiguraţii.

Candidații pentru postul pus la bătaie de către CJAS trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 9 ani.

Concursul pe 25 august

Proba scrisă a concursului pentru postul de inspector clasa I, gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Relații cu Asigurații se va desfășura pe data de 25 august, iar proba interviului va fi susținută pe data de 27 august. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției, iar informaţii suplimentare se pot obține la Casa de Asigurări de Sănătate a Judeţului Gorj, telefon: 0253223940 sau 0253223950.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.