Clubul Pandurii a evitat FALIMENTUL. Ce spune CONDESCU


Judecătorii nu au acceptat cererea lichidatorului judiciar privind intrarea în faliment. Clubul rămâne în insolvență în baza unui plan de reorganizare, cel puțin până pe 20 iulie, când dosarul va fi repus pe rol.

Magistrații au dat, miercuri, o gură de oxigen actualilor șefi ai grupării gorjene, dar și suporterilor, care stau cu sufletul la gură, având în vedere situația financiară dificilă prin care trece clubul. Gorjenii au probleme mari din punct de vedere financiar, dar și sportiv. În liga a doua se bat pentru evitarea retrogradării. Acționarii nu au mai dat un leu de multă vreme. Sunt datorii de achitat. Recent, clubul a cerut instanței să constate că membrii asociați de la Pandurii nu și-au onorat obligațiile financiare la care s-au angajat în scris în ultimii ani. Acest fapt ar fi generat actuala stare de insolvență de la club, sumele pe care asociații le-ar avea de achitat în mod retroactiv fiind de ordinul milioanelor de euro. Unul dintre principalii creditori, Marin Condescu, este optimist că Pandurii va recupera banii și nu va muri, așa cum au declarat unii politicieni. “Politicienii iresponsabili cântă prohodul clubului Pandurii. Sper să mai găsim și oameni responsabili în țara asta. Judecătorii ne-au dat șansa de a recupera creanțele de 5 spre 6 milioane de euro, lucru pe care ar fi trebuit să-l facă administratorul judiciar, care a ezitat, pentru că are relații comerciale cu unul dintre membrii fondatori. Clubul a arătat că, din punct de vedere sportiv, trăiește, își continuă activitatea. Imparțialitatea judecătorului sindic este în spiritul legii insolvenței de a da o șansă debitorului. Mai ales în situația clubului, care are datorii, dar și creanțe certe”, a declarat Condescu.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

3 comentarii

  1. Cum e pe plan sportiv ??? Cand activau in Liga 1, spuneau ca nu se pune in discutie retrogradarea…Dupa retrogrdare spuneau ca trag la promovare…Acum , obiectivul e salvarea de la retrogradarea in …Liga a III-a.
    Ce mai urmeaza???? V-ati batut joc de munca lui Parvulescu, Raducan si ..de oras.Lumea s-a mutat, din nou, la Craiova si asta datorita faptului ca Pandurii a intrat pe mana unor incompetenti,

  2. Vor castiga procesul cu actionarii ! Atat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.