Clubul „Paradis” al unui cetățean albanez din Gorj, ÎNCHIS: „Asta-i România!”


În cursul nopții de sâmbătă, reprezentanți ai structurilor MAI, au făcut mai multe controale la operatori economici din categoria cluburi şi discoteci din întreaga țară, după incendiul din Bamboo.
Oamenii legii au închis Clubul Paradis din Brănești, din cauza încălcării grave a cerinţei de securitate la incendiu, adică a fost depăşit numărul maxim de utilizatori cu mai mult de 10%. Patronul clubului spune că are toate documentele în regulă și nu-și explică cum au numărat polițiștii și pompierii persoanele prezente în discotecă, așa că o să conteste în instanță procesul verbal, prin care s-a dispus oprirea funcționării clubului.


Aproximativ 20 de polițiști și pompieri au descins, sâmbătă, la miezul nopții în Clubul Paradis din Brănești pentru a verificare respectarea reglementarilor pe linia apărării împotriva incendiilor. Acțiunea de control a fost demarată la nivelul întregii țări, iar pompierii alături de reprezentanți ai structurilor MAI, constituiți în echipe mixte, au derulat controale și verificări la imobilele în care se desfășoară activități cu public numeros, fiind aplicate 118 amenzi, în cuantum de 203.000 lei. Controalele au fost efectuate după incendiul devastator de la clubul bucureștean Bamboo, în urma căruia 44 de persoane au fost rănite.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, cu prilejul controalelor executate a fost depistat un caz de încălcare gravă a cerinţei de securitate la incendiu, situaţie care a generat aplicarea măsurii complementare de oprire a funcţionării ori utilizării construcţiilor la un operator economic din comuna Brănești, județul Gorj. ”Inspectorii din teren au constatat faptul că a fost depăşit numărul maxim de utilizatori cu mai mult de 10% din valoarea de referinţă, fapt ce a impus, conform prevederilor legale în vigoare, oprirea funcţionării acestuia”, se arată în comunicatul MAI.

„Eu am toate hârtiile în regulă”

Administratorul Clubului Paradis din Brănești, cetățeanul albanez Tin Soare, a declarat pentru GorjDomino că s-a trezit la 12 noapte cu peste 20 de polițiști și pompieri în mijlocul petrecăreților și după un timp relativ scurt au decis să închidă clubul.
”Eu am toate hârtiile în regulă. Am fost verificat de Poliția Turceni acum o lună de zile. Au venit și nu știu cum au numărat oamenii și au zis că sunt 180 și vor închide clubul. Nu știu cum i-au numărat. Eu nu i-am numărat, dar părerea mea este că nu erau mai mulți de 140. Părerea mea că nu există un club mai în regulă ca ăsta, dar asta-i România. O să merg în justiție să contest procesul verbal prin care s-a stopat funcționarea clubului”, a precizat Tin Soare.


loading...
Loading...

Citește și

Rovinărean reținut pentru furt, acuzat că a spart geamul unei mașini de Poliție

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Rovinari și doi prieteni ai acestuia au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: