miercuri , 18 septembrie 2019 - 20:41

Clubul Sportiv Municipal și-a angajat jurist, contabil și doi experți sportivi! Notele, puțin peste linie la scris și concurență aproape deloc


Cele patru posturi vacante scoase la concurs de Primăria Târgu-Jiu pentru Clubul Sportiv Municipal condus de Robert Bălăeț au fost ocupate în ultimele zile. Avocata Cepoi Marilena a obținut postul de jurist, intrând singură la proba de interviu, postul de contabil a fost ocupat de Vasile Morega iar experți sportivi sunt Ilieș Dan Antoniu și Roșu Adrian, ultimul neavând licență. Cei doi experți sportivi vor mai trebui să treacă de proba scrisă pe 26 iunie, deși nu au contracandidați, victoria lor fiind previzibilă.

Concursurile pentru ocuparea posturilor de jurist și economist(contabil) de la Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu s-au finalizat. Pentru postul de la Compartimentul economico-financiar și administrativ au concurat patru persoane: Constantin Bodescu, Vasile Morega, Georgiana Ecaterina Marinescu și Luminița Olimpia Jianu. La scris au mai intrat însă doar Morega Vasile care a obținut nota 5,40 și Marinescu Georgiana Ecaterina care a luat 3,50. La proba de interviu, nota lui Morega a fost de 7,50, astfel că nota finală obținută de câștigător a fost de 6,45.
Pentru postul de jurist a candidat Cepoi Marinela și Canavea Cornelia Adriana. La scris a intrat doar Cepoi care a obținut 7,70 la scris și 8,50 la interviu. Cepoi și-a încercat norocul și pentru un post de jurist la Prefectura Gorj dar a picat, recent, concursul cu nota 4,10.
În perioada următoare se vor desfășura concursurile pentru funcțiile de experți pe baschet și handbal. Pentru acestea posturi nu există concurență, Ilieș Dan Antoniu și Roșu Adrian candidând fără emoții pentru ocuparea acestora.

loading...
Loading...

Citește și

ȘOCANT! A murit în curtea spitalului, după ce două zile la rând medicii de la două unități medicale au trimis-o acasă spunându-i că nu are nimic!

Sincopele din sistemul medical din Gorj sunt tot mai frecvente, iar din cauza disfuncționalității acestui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: