duminică , 23 februarie 2020 - 16:52

CNADNR a reziliat contractul cu Sarcină

Sarcina

Pentru că nu şi-a achitat obligaţiunile în ceea ce priveşte reabilitarea mai multor drumuri naţionale, firma Coremi Inter, deţinută de Nicolae Sarcină, a rămas fără contract. 

Firma omului de afaceri Nicolae Sarcină nu şi-a achitat sarcinile pentru plombarea drumurilor naţionale din Gorj, fapt pentru care Direcţia Regionala Craiova a decis rezilierea contractului. Se va face o nouă licitaţie pentru pentru a se găsi o altă firmă care să preia serviciile de reparaţii şi plombări pentru drumurile naţionale. Directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a precizat că acolo unde sunt probleme mai grave, reparaţiile se vor face din bugetul propriu. „Contractul a fost făcut de către Regionala Craiova. Acesta se prelungise pentru încă un an. Firma Coremi Inter trebuia să depună garanţiile, dar nu s-au mai prezenatat, nu le-au mai depus şi s-a făcut procedura de reziliere. În Gorj nu sunt probleme mari. Sunt doar două drumuri care prezintă probleme mai grave, aici se vor face reparaţii din bugetul Regionalei. Este vorba de DN 67D, Scoarţa – Hurezani, şi în zona Tismana, la Pocruia, unde au şi început, de săptămâna trecută, lucrările”, a spus Ion Tudor.

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.