CNAIR: Pregătirile pentru construcţia Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu încep anul acesta! Ofertele, până joia viitoare


CNAIR a postat în sistemul electronic de achiziţii publice SICAP documentaţia pentru Contractul destinat Elaborării Studiului de Fezabilitate şi Proiectului Tehnic de Execuţie, documente necesare construirii Drumului Expres Craiova – Târgu Jiu. Cel puțin asta anunță compania națională prin intermediul unui comunicat de presă.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 03.05.2019. Însă, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20.06.2019.
,,Precizăm că potrivit legii, CNAIR are obligaţia să răspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesaţi de participarea la procedură şi după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste răspunsuri. 0Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii Ofertantului câştigător în conformitate cu prevederile Documentaţiei de atribuire şi a legislaţiei în materia achiziţiilor publice”, anunță CNAIR SA.
De altfel, CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanţării depus la Direcţia Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.