Cod galben de inundații în Gorj

Hidrologii au emis o  atenționare Cod galben de inundații pentru mai multe cursuri de apă de pe raza județelor Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Olt.

Conform Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor /INHGA/, începând din 18 iunie, ora 19,00, și până pe 20 iunie, ora 18,00, se instituie Cod Galben de scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundații locale în bazinele hidrografice mici din județele Caraș-Severin, Mehedinți, Hunedoara, Gorj, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Olt.

De asemenea, în intervalul 18 iunie, ora 23,00 — 20 iunie, ora 18,00, se instituie Cod galben pe râurile din bazinele hidrografice: Timiș superior, Cerna (județul Caraș-Severin), Drincea (județul Mehedinți), afluenții Mureșului din județul Hunedoara, Jiu superior și afluenții săi din județele Hunedoara, Gorj, Mehedinți și Dolj, Desnățui (județul Dolj), afluenții Oltului mijlociu și inferior (județele Sibiu, Vâlcea, Gorj și Olt), Călmățui, Vedea (județele Olt, Argeș și Teleorman), afluenții Argeșului inferior din județele Argeș, Dâmbovița, Giurgiu și Ilfov) și pe râurile mici din Dobrogea (județele Constanța și Tulcea).

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.