Comerț stradal în buricul municipiului! Piața modernă nu place dar se preferă băncile din oraș


Autoritățile locale motrene au permis comerțul ambulant și primitiv chiar în zona pieței modernizate a orașului. Pensionarii sunt însă revoltați de modul cum înțeleg autoritățile să aprobe acest tip de comerț, existând spațiu suficient și corespunzător în piață și nu pe băncile din oraș. De altfel, piețarii, săptămâna trecută, au intenționat, săptămâna trecută, să ceară socoteală la primărie pentru că se permite vânzarea legumelor și zarzavaturilor încă pe trotuar când există un loc special amenajat și autorizat pentru acest timp de activități.

La aceste presiuni, ajunse la urechile celor vinovați, reprezentanții primăriei au luat poziție săptămâna trecută, iar persoana care comercializa ambulant a fost trimisă la plimbare. Asta deși avea aprobare de la primărie ca timp de 5 zile să facă comerț stradal cu legume și zarzavaturi.
Orice minune la Motru ține însă doar 3 zile, astfel că ieri, o altă persoană și-a instalat marfa pe două bănci de lângă piață, începând să vândă produse agricole.
Asta cu atât mai mult cu cât în apropiere se află un supermarket care plătește dări la stat, patronul fiind nemulțumit de încercarea autorităților de a-i afecta, cu intenție, vadul.
Cei în cauză nu înțeleg cum se tolerează astfel de activități cu atât mai mult cu cât comercianții nu sunt din oraș, nu au angajați, lucrează la negru și plătesc taxe și impozite în alte localități,
Poliția locală este impună la aceste practici, deoarece șeful autorității locale le-a indicat să se uite în altă parte.


Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.