Comisar ȘEF din Târgu Jiu NAȘ în acest weekend!


În weekendul care tocmai a trecut comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Gorj și soția sa, patroana unei firme de panificație din Târgu Jiu, au fost nași. Mădălin Giurcău și soția sa au ales să devină părinții spirituali ai unui cuplu din Târgu Jiu. Imagini de la eveniment au fost postate de către comisarul șef Mădălin Giurcău, pe contul personal de socializare alături de mesajul „Casă de piatră finilor noștri, Cristina și Marius Buzducea! La mulți ani!”
Comisarul șef Mădălin Giurcău s-a căsătorit religios în urmă cu un an, iar evenimentul a avut loc la restaurantul de pe Insulița Jiului.

loading...
Loading...

Citește și

Fosta participantă de la Vocea României Junior, câștigătoarea Miss Boboc CNTV

Liceenii de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu și-au ales la sfârșitul săptămânii …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: