Comisia condusă de Florin Cârciumaru, locul I în Senat!


Potrivit unui raport privind sinteza activităţii comisiilor din Senat, în perioada 1 februarie 2018- 11 iulie 2018, Comisia pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului al cărei preşedinte este senatorul Florin Cârciumaru, s-a situat pe primul loc între comisiile cu cea mai bogată activitate, cu cele mai multe rapoarte finalizate la proiectele de lege.

„Conform sintezei activităţii comisiilor, cea condusă de Florin Cârciumaru a primit pentru raport 88 de proiecte legislative, din care 60 proiecte au fost acceptate pentru avizare, 57 dintre acestea primind aviz în final, comisia depunând în total 88 de rapoarte. De asemenea, ca şi activitate parlamentară, de la începutul mandatului de senator, liderul social-democrat de la Gorj s-a remarcat prin iniţierea sau consemnarea a 52 de iniţiative legislative, a depus şi susţinut 10 declaraţii politice, a avut 141 de luări de cuvânt în plen, a depus două întrebări miniştrilor Muncii şi Educaţiei, a adresat o interpelare prim-ministrului României „Certificatele verzi şi de carbon, piatră de moară pentru producătorii de energie pe cărbune” şi a semnat şi votat moţiunea „România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor!”- iniţiată de deputaţii şi senatorii PSD-ALDE” se arată într-un comunicat de presă.

”Activitatea Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului în acest an a fost destul de bogată, la fel ca la Comisiile Juridică, Muncii şi Economică. Pentru mine nu a fost un efort prea mare pentru că eu provin din cadrul administraţiei publice, am condus timp de patru mandate o primărie de municipiu şi sunt familiarizat atât cu programul matinal şi încărcat, cât şi cu problemele legislative. Mă bucură faptul că am reuşit să încheg o echipă muncitoare la Comisia din Senat şi care dă dovadă de înţelegere atunci când solicit ca anumite lucrări, proiecte sau propuneri legale să fie revizuite sau urgentate. Sigur nu există o competiţie între comisii, însă niciodată nu mi-a plăcut să las pe mâine ce pot face astăzi”, a menţionat senatorul gorjenilor.
Preşedintele organizaţiei PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a fost ales senator în primul mandat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, acesta preluând şefia Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senatul României începând cu 22 decembrie 2016. Timp de 16 ani a condus Primăria Municipiului Târgu-Jiu, în acelaşi timp fiind şi liderul organizaţiei PSD Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR PSD de oraş, din Gorj, la un pas de RETRAGERE

Edilul orașului Tismana anunţă că, în preajma alegerilor locale de anul viitor, își va face …

Un comentariu

  1. Sa fimm intelesi… agramatul nu are nici un merit la toata treaba asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.