Comisia de negociere a CEO, la prima ședință astăzi! Burlan conduce întrunirea


Liderii sindicali și reprezentanții administrației CE Oltenia se întrunesc astăzi în prima ședință de negociere a noului CCM ce trebuie să intre în vigoare cu data de 1 aprilie. Ședința va avea loc la SE Rovinari și va fi condusă nu de Boza, ci de Daniel Burlan, noul manager interimar al companiei.

Reprezentanții salariaților de la cele patru Federații, delegați în Comisia de negociere de executivul Federațiilor de care aparțin, sunt cei care vor negocia de astăzi drepturile minerilor și energeticienilor în noul CCM. Din partea administrației va fi prezent Burlan, șeful de Resurse Umane, consilierul personal Rușeț, dar și Dan Vasile, membru în Directoratul CEO.
Prima ședință nu va fi una efectiv de negociere ci doar birocratică, numindu-se comisiile din partea administrației, a partenerilor sociali și secretariatul comisiei de negociere. O dată cu stabilirea programului, se va începe o negociere pe anumite articole care se regăsesc în actualul CCM, care nu necesită negociere. Abia apoi se va discuta pe proiecția de buget și abia apoi pe drepturi salariale.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.