Comisia de sănătate și securitate în muncă a CEO, întrunită azi la CEO! Boza așteaptă raportul Speranței


Abia astăzi Comisia de securitate și sănătate în muncă a Complexului Energetic Oltenia se va întruni la sediul companiei din Târgu-Jiu. În cadrul comisiei se așteaptă raportul medical privind sănătatea salariaților societății, act ce va fi prezentat de dr. Speranța Bălan de la Medserv Min. Documentul ar urma să fie dezbătut în forul care întrunește atât reprezentanți ai angajaților cât și ai administrației.
Boza este președintele acestei comisii.

Cinci salariați ai CE Oltenia au decedat de la începutul acestui an, fie la locul de muncă, fie acasă, urmare a unor boli profesionale, cardiace ori de altă natură. Tot atâția salariați au avut probleme grave de sănătate, tot pe fond cardiac, probleme care, pe unii i-a paralizat la propriu, i-a oligat la intervenții chirurgicale, ori i-a adus în căruciorul cu rotile. Asta în condițiile în care starea de sănătate a celor peste 13.000 de angajați este monitorizată la locul de muncă de personalul medical al termocentralelor și al carierelor miniere, într-un cuvânt de angajații Medserv Min, societate plătită pentru aceste servicii anual de CEO. Aceste verificări medicale se fac însă după ureche ori deloc, spun angajații CEO, în timp ce salariații Medserv Min, în special asistenții medical, sunt prost plătiți.
Aceste lucruri se vor regăsi pe ordinea de zi a Comisiei de Securitate și Sănătate în Muncă a CEO ce se întrunește pentru prima dată anul acesta la sediul societății din Târgu-Jiu.

Loading...

Citește și

Jandarm din Țicleni, dat dispărut la Timișoara! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în ALERTĂ!

Un tânăr de 23 de ani din Gorj este căutat de ieri în Timișoara, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.