Comisia Paritară a CEO, întrunită marți dimineața, după două amânări! Voucherele de vacanță, pe tapet


După cele două amânări ale Comisiei Paritare, acest for se întrunește marți, la ora 10.00, la Direcția Minieră. Cu această ocazie se va semna actul adițional la CCM, cu nr.3, privind valoarea majorată a voucherelor de vacanță, conform legii. Pe ordinea de zi, la solicitarea Federației Energetica, se mai află și cererea sindicală privind acordarea celor nouă procente ale sporului de carieră pierdute la negocierea ultimului CCM, dar și eliminarea discriminării referitoare la sporul de fidelitate, acordat acum doar TESA și unei parti dintre salariații CEO, care nu au sporul de condiții deosebite.

Membrii Directoratului și reprezentanții sindicatelor se vor așeza la masa discuțiilor pentru parafarea adiționalului cu numărul trei, privind voucherele de vacanță, la valoarea 2080 de lei. Primul adițional la CCM a privit acordarea sporului de producție, iar al doilea, voucherele de vacanță la valoarea eronată de 1450 de lei pentru fiecare salariat.
Discuțiile vor privi și cererea sindicatelor din Energetica referitoare la sporurile pierdute parțial la negocierea CCM.
În ce privește salariații, aceștia așteaptă prima de combustibil care li se va vira zilele acestea, prima fiind de 600 de lei pentru fiecare angajat și chenzina I. Prima de Paște se va acorda după 1 Mai.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.