Comisia Paritară, întrunită la începutul acestei săptămâni! Voucherele de vacanță, sub formă de carduri


Comisia Paritară a CEO, care trebuia să se întrunească vineri, pe 12 aprilie, a fost amânată pentru săptămâna aceasta, liderii de sindicat spunând că negocierile vor avea loc marți. Acest organism se va întruni să stabilească cuantumul voucherelor de vacanță, pe ordinea de zi fiind și acordarea sporului de fidelitate pentru toți salariații, lucru cerut de una dintre federațiile semnatare ale CCM. Acest spor reprezintă 10% din salariul tarifar, dar este primit doar de TESA, care nu are același tip de sporuri ca angajații din producție.

Urmare a ședinței AGEA, întrunite la sediul CEO din București, la care a fost prezent tot Directoratul, Comisia Paritară a fost amânată pentru săptămâna aceasta. În cadrul ședinței se va stabili cuantumul voucherelor de vacanță, conform legii, aceasta urmând să fie de 2080 de lei, pentru fiecare salariat.
Banii în cauză se vor da pe niște carduri, care vor fi activate de către beneficiari, ele urmând să fie valabile de la data activării un an de zile, spun reprezentanții salariaților. Acest lucru este prins în regulamentul de acordare a voucherelor realizat de comisia de negociere în acord cu administrația.
Situația acestor carduri ori a voucherelor în altă formă trebuie rezolvată până la finalul acestei luni, deoarece acest drept figurează în actul adițional la CCM. Peste 13.000 de salariați vor beneficia de vouchere de vacanță.

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: