duminică , 23 februarie 2020 - 16:52

Compania nu renunţă la listare!


Hidroelectrica vrea să prelungească, până la data de 7 august 2019, scrisoarea de angajament semnată cu consorţiul Morgan Stanley – Raiffeisen Capital & Investment privind intermedierea procesului de listare la bursă a producătorului de energie, potrivit convocatorului Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Hidroelectrica, programată pentru data de 6 august 2018.

Scrisoarea de angajament cu Morgan Stanley – Raiffeisen Capital & Investment a fost semnată la data de 7 februarie 2014, iar acesta ar urma să fie al şaptelea act adiţional la acordul iniţial.
În anul 2013, Guvernul a decis listarea unui pachet de 15% din Hidroelectrica, prin ofertă publică primară. Ulterior, procentul a fost redus la 10%, însă nu există niciun termen asumat privind momentul cotării la bursă.

Loading...

Citește și

ARGUMENT privind crearea Centrului „Constantin Brâncuși” al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu

Moștenirea artistică lăsată de Constantin Brâncuși a intrat în conștiința umanității ca unul dintre reperele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.