Complicele proxenetului Bejinaru vrea să părăsească domiciliul. Pentru ce a cerut îndurare magistraților!

bejinaru-liber-(6)

Procesul în care este judecat fostul lăcătuș Aristică Benoni Bejinaru, acuzat de proxenetism, este departe de a fi finalizat. La termenul de ieri, complicele lui Benoni „Beni” Bejinaru a cerut instanței de judecată să fie lăsat să își părăsească domiciliul pentru a merge la pomana bunicului său.

Magistrații Tribunalului Gorj au fost de acord să îl lase pe Casian Muja Bejat să participe la pomana bunicului său, care va avea loc săptămâna viitoare. De asemenea, acesta trebuie să ajungă la sediul poliției pentru a își schimba actul de identitate. Niciunul dintre cei doi proxeneți nu a scăpat de măsura preventivă a arestului la domiciliu. „Soluția pe scurt: urmează a fi citat martorul lipsă cu mandat de aducere şi următorii cinci martori încuviinţaţi la termenul anterior. În baza art. 221 alin. 6 Cod procedură penală, admite cererile inculpatului Bejat Muja Casian. Încuviinţează inculpatului Bejat Muja Casian, să părăsească domiciliul în ziua de 13.11.2015, între orele 10.00 – 12.30, pentru a merge la poliţia municipiului Motru în vederea schimbării actului de identitate şi în ziua de 14.11.2015, între orele 11.00 – 16.00 pentru a se deplasa în localitatea Valea Perilor, comuna Cătunele, pentru a participa la pomana bunicului său. Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpaţii Bejinaru Aristică Benoni şi Bejat Muja Casian”, scrie pe site-ul Tribunalului Gorj. Următorul termen al procesului va avea loc pe 7 decembrie.

loading...
Loading...

Citește și

Descoperire terifiantă în curtea unui fost parlamentar de Gorj

Polițiștii din Târgu-Jiu au făcut o descoperire macabră, miercuri dimineața, în curtea unei case de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: