COMUNĂ din Gorj, pe un BUTOI DE PULBERE. Ce s-a întâmplat


Cetățenii comunei Schela sunt obligați să plătească, în acest an, taxe și impozite locale uriașe. Toate, după ce consilierii au refuzat să voteze indexarea impozitelor cu rata inflației, așa cum cere legea.

Aristide Șerbănescu spune că a propus consilierilor locali ca taxele și impozitele să fie indexate conform legii, cu rata inflației de anului trecut, adică cu 4,6%. Potrivit edilului, în ședința pe comisii, aleși au fost de acord cu proiectul său, însă în cea de consiliul local s-au opus. Ca atare, potrivit Codului Fiscal, taxele și impozitele locale s-au majorat cu suma maximă prevăzută de lege. Aristide Șerbănescu acuză că demersul consilierilor de a nu vota idexarea propusă de el a fost pur politică, având în vedere că se apropie alegerile locale.
Edilul spune că cetățenii sunt foarte nemulțumiți după majorarea taxelor și impozitelor și că unele au crescut, față de anul trecut, și de 100 de ori mai mult.“Au început să instige oamenii pe facebook să nu plătească taxele și impozitele, pentru că au fost adoptate conform unei legi proaste făcute de PSD”, a mai spus Șerbănescu. Edilul comunei Schela este convins că în alegerile locale din vară consilierii Opoziției vor deconta, pentru că s-a ajuns ca cetățenii să plătească dări uriașe la bugetul local.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.