COMUNA din Gorj unde HOȚII sunt CA LA EI ACASĂ! POLIȚIȘTII sunt în concediu de PATERNITATE


În comuna Ciuperceni, infracționalitatea este în creștere! O spun, dezamăgiți, localnicii care anunță că spargerea recentă a casei secretarului de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, nu ar fi întâmplătoare, infractorii dând de fapt a patra lovitură similară, în ultimul an și jumătate, în această localitate gorjeană. Totul, deoarece la postul de poliție a comunei muncește doar un polițist, în timp ce trei colegi de-ai respectivului ar fi în concediu de creștere a copilului. Doar așa, din casa lui Vișan, păzită de cinci câini, s-a furat, la finalul săptămânii trecute, vreo 15.000 de lei, banii ținuți de demnitar în locuință pentru cumpărarea unui teren, două plasme și mai multe scule.

În mai puțin de doi ani de zile, spun localnici din Ciuperceni, s-ar fi spart în comună: casa ,,Chiriac”, locuința unei persoane aflate în Italia, casa unui învățător, omului furându-i-se și cazanele cu care făcea țuica, iar acum, casa părintească a lui Doru Vișan. Locuința demnitarului, reabilitată de respectivul, personal, a fost ținta hoților, care ar fi intrat în imobil pe geamul termopan, forțat, de la bucătărie. Hoții, pentru că vecinii nu bănuiesc o singură persoană de fapta respectivă, s-ar fi plimbat prin anexele locuinței, în casa mare și în bucătărie, pare că nestingheriți, asta deși proprietarul avea în curte cinci câini.

 

Știau de tranzacție?!

Când infractorii au plecat, nu au făcut-o cu mâinile goale, două televizoare tip plasmă dispărând din locuința secretarului de stat, una fiind luată din camera demnitarului și alta din camera fiicei sale. Hoții au mai luat și niște scule, spun persoane din apropierea familiei Vișan, și banii pe care acesta îi lăsase în casă, deoarece negociase recent cumpărarea unui teren, situat vizavi de casa sa.
,,Se aude că avea în jur de 15.000 de lei domnul Vișan în locuință, asta deoarece discutase să cumpere un teren chiar vizavi de locuința sa. Dânsul mai are acolo un teren pe care are stupii, un foișor și un mic heleșteu cu pește. Așa își extindea terenul respectiv. Proprietarul ar fi cerut mai mult și tranzacția ar fi picat. Dânsul a rămas astfel cu banii în locuință. Cum este un om tăcut, nu s-a lăudat cu tranzacția dar localitatea este mică, cine știe… Cert este că hoții au venit la sigur”, spune unul dintre apropiații secretarului de stat.
Omul susține că este adevărat că demnitarului i s-a făcut rău când a văzut locuința spartă, el fiind deosebit de ordonat și meticulos.

Al patrulea dosar penal! Cu autor necunoscut…

Localnicii spun că le pare rău pentru pierderea secretarului de stat și sunt supărați că Ciuperceniul este un fel de sat fără câini, oamenii referindu-se la poliția din localitate care s-a rărit din cauze naturale. Oamenii explică faptul că singurul polițist care stă la postul din Ciuperceni nu face față infractorilor care au pus ochii pe locuințe din comună, omul neputând fiind în același timp în mai multe locuri.
Tot ei spun că la post erau până nu demult patru polițiști dar trei sunt acum în concediu de creștere al copilului, mai exact, doi în paternitate și o agentă în maternitate.
,,Suntem nepăziți. Un sat fără câini cu un singur polițist, restul au grijă de copii. Dacă rămâne gravidă soția actualului polițist, se închide postul… Râdem, glumim dar e grav. Nici la Chiriac nu s-au găsit hoții, nici la domnul învățător, nici la cel plecat în Italia. O să vedeți că nici acum, la casa Vișan nu găsesc pe nimeni, nici un hoț. Dosar de furt cu autor necunoscut și atât”, spune un alt localnic.
Doru Vișan are locuința pe strada principală, dar în spatele acesteia se află un pâlc de pădure nefiind exclus ca infractorii să fi venit prin spatele casei, dinspre zona respectivă.

loading...
Loading...

Citește și

Iată cine sunt cele trei persoane susținute de liberali pentru postul de subprefect de Gorj!

Guvernul a decis în ședința de marți, 10 decembrie a.c., schimbarea din funcția de subprefect …

3 comentarii

  1. Politistul asta de la noi nu prinde hotii nici daca se dau singuri legati si recunosc la televizor . E mai mult cu pustoaicele . Aduceti un sef de post serios .

  2. Mai sunt case care au fost jefuite de hoti de mai multe ori. Au furat tot de la plita de la soba ,la linguri,vase de bucatarie,ceaune,masina de tocat carne,bidoane,putini,damigene,pat halanga,gard montat si nemontat,scanduri, scari,scule,aparatura,haine,paturi, car,absolut tot.A fost sesizata politia dar degeaba.Au fost cetateni care au vazut cum carau hotii noaptea ce furasara dar politia nu nu a intrebat pe nimeni.

  3. fir ar tai dracu cu subiecterle voastrre de rahat….vedeti la Samarinesti un milog de primar care n a reusit sa asfalteze un km de asfalt….astea sunt subiecte …mergeti acolo sa constatati..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: