sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 22:58

Comuna Runcu are Serviciu de Evidență a Persoanelor


Primarul Adi Câmpeanu a tăiat, ieri, panglica la inaugurarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în comuna Runcu, alături de autoritățile locale și județene. Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu și Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj i-au fost alături edilului la acest eveniment important.

Structura organizatorică a Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Runcu cuprinde un număr de 3 posturi. Finanțarea cheltuielilor curente și de capital a noului Serviciu se asigură de la bugetul local al comunei Runcu. Hotărârea privind înființarea Serviciului a fost luată de către consilierii locali în februarie anul trecut. Până în acest moment comuna Runcu aparținea de Direcţia Publică Comunitară Locală de Evidenţă a Persoanelor Târgu-Jiu.
Astfel, în baza Hotărârii Consiliului Județean Gorj nr. 132/28.09.2018, începând cu data de luni, 15 octombrie 2018, comunele Runcu și Arcani își schimbă arondarea pe linie de evidență a persoanelor de la Direcția Publică Comunitară Locală de Evidență a Persoanelor Târgu-Jiu, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Runcu.
Totodată, comuna Godinești își schimbă arondarea pe linie de evidență a persoanelor de la Direcția Publică Comunitară Locală de Evidență a Persoanelor Târgu-Jiu, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Tismana.
Persoanele domiciliate în comunele Runcu, Arcani și Godinești care au depus la Direcția Publică Comunitară Locală de Evidență a Persoanelor Târgu-Jiu până pe data de duminică, 07.10.2018, cereri pentru eliberarea actului de identitate sau pentru înscrierea mențiunii de stabilire a reședinței în actul de identitate, își vor ridica tot de la acest serviciu actele de identitate.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: