Comunicat al Aparegio Gorj!

Operatorul de apă și canal Aparegio Gorj aduce la cunostința populației faptul că în perioada de secetă din cauza scăderii debitului pe sursele de suprafață Șușița  cu 40% și Runcu cu 25%, compensarea se aduce prin puțurile de mare adâncime de la Stația de Tratare a apei Iezureni. În data de 2 septembrie 2019, având în vedere consumul mare de apă la utilizatori, pompele puțurilor de mare adâncime au fost suprasolicitate, motiv pentru care releele termice au fost deconectate de la rețeaua electrică (incidentul  a fost remediat în regim de urgență).

Se vor lua permanent măsuri de către societatea Aparegio Gorj pentru utilizarea la maximum a capacităților de producție,transport și distribuție a apei potabile.

Ca urmare , în aceste condiții excepționale de secetă,pentru a evita scăderea presiunii în rețeaua de distribuție, precum și furnizarea în regim de secetă a apei potabile, apelăm la înțelegere și responsabilitate, rugând consumatorii să economisească,pe cât posibil, consumul de apă, se arată într-un comunicat de presă al Aparegio Gorj.

 

Loading...

Citește și

Video cu angajata unei săli de jocuri din Cărbunești în timp ce este LOVITĂ de un client!

IMG_3615 La data de 28 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.