Comunicat CEO în legătură cu „pierderile” companiei

 

COMUNICAT CEO

 La nivelul CE Oltenia, nu se justifica o analiza comparativa intre creantele si datoriile companiei.

Creantele sunt sume care trebuie incasate imediat de la clienti, iar datoriile catre institutiile de credit reprezinta imprumuturi pentru obiectivele de investitii care vor fi rambursate esalonat, pe mai multi ani. Valoarea acestora este de cca 2 miliarde RON. In plus de acestia, cca 0,5 miliarde RON reprezinta plati in termen catre furnizorii curenti.

CE Oltenia nu a inregistrat, in 2013, pierdere din activitatea de vanzare energie, asa cum neprofesionist interpreteaza una dintre publicatiile locale. Pierderea a fost inregistrata din activitatea de exploatare si a rezultat din cauza constituirii, la sfarsitul anului, de provizioane pentru certificatele de CO2 si pentru creantele restante, in conformitate cu legislatia in vigoare.

CE Oltenia nu a incheiat niciun an financiar cu datorii restante catre bugetul de stat, institutii de credit sau catre furnizori.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.