Concert de excepţie susţinut de violonistul Alexandru Tomescu la Târgu Jiu


Marele violinist român, Alexandru Tomescu a început, în România, Turneul Internaţional Stradivarius – „VIVE LA MUSIQUE !”, ce va include 15 concerte în România. Pe data de 25 mai 2019 va ajunge şi în oraşul lui Brâncuşi unde va susţine un concert de excepţie, aşa cum ne-am obişnuit, în Parcul de la Coloana Infinitului începând cu ora 20. La eveniment poate participa oricine, intrarea fiind liberă.

„Vive la Musique”. Aceasta este deviza sub care se desfășoară turneul Stradivarius 2019. Un eveniment dedicat muzicii franceze și românești, aducând în fața Dumneavoastră o combinație sonoră mai puțin obișnuită pe scenele de concert: vioara însoțită de harpă – o lume magică, plină de culoare și de prospețime.
Conceput de virtuozul Alexandru Tomescu, acest turneu excepțional propune publicului din România o întâlnire între compozitori clasici și contemporani, francezi și romậni, într-un dialog inedit între vioara lui Alexandru Tomescu, harpa lui Delphine Benhamou și mișcarea coregrafică a lui Lari Giorgescu, toate reunite într-un spectacol sincretic și original.
Alexandru Tomescu este însuflețit de dorința de a împărtăși muzica clasică tuturor categoriilor de public și reușește să o facă grație magiei artei sale și a viorii Stradivarius Elder-Voicu creată în 1702. De asemenea, el împărtășește o legătură puternică cu cultura și limba franceză.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: