Concurență acerbă pentru un post de polițist local debutant la Târgu-Jiu! 36 de candidați pe loc


Vacantarea unui post de polițist local debutant la Biroul Protecție Mediu și Disciplina în Construcții a adus la linia de start nu mai puțin de 36 de candidați. Concursul din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu va începe pe 22 aprilie cu proba scrisă, ca două zile mai târziu să aibă loc proba de interviu. Printre candidații pe post se află persoane care și-au mai încercat norocul și la alte poliții locale. Asta, în timp ce alte două polițiste cunoscute din județ așteaptă un transfer urgent și interesat la Poliția Târgu-Jiu.
Postul în cauză este cel mai râvnit din cele trei scoase la concurs, asta deoarece pe funcția de polițist local gradul asistent, la același Birou din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu, sunt 17 persoane pe loc. În acest caz, a avut deja loc luni proba scrisă iar pe 17 aprilie va avea loc și cea de interviu.
Vacant este și un post de polițist local, grad principal, pentru care s-au înscris doar cinci persoane.
În acest caz, concursul va începe în luna mai, cu proba scrisă pe 7 mai și cu proba de interviu pe 9 mai.

Vezi aici detalii despre concurs https://politialocalatgjiu.ro/concurs?fbclid=IwAR0A6baGXp3OgNsHt2CvTjLQ70Dm–iLafxF5cWP3U34D4Jcz1Mn-qDS7mg

loading...
Loading...

Citește și

DRAMA MICUȚEI SORINA, fetița de numai 8 ani, luată de la familia care a crescut-o și dată spre adopție în SUA, a scos în stradă peste 300 de persoane! Autoritățile statului, IMPASIBILE!

Peste 300 de persoane au protestat, duminică, la Baia de Aramă, empatizând cu familia Șărămăt, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: