Concurență de opt pe loc la proba scrisă pentru ocuparea posturilor de îngrijitori la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu


Proba scrisă a concursul pentru ocupare a opt locuri vacante de îngrijitor la SJU Târgu-Jiu, au adus în sala de exament numai mult de 79 de candidați, care au susținut luni un test-grijă pare-se dificil. Asta deoarece doar 20 dintre candidați au fost declarați admiși și vor trece la proba de interviu care va avea loc pe 7 februarie.

14 dintre candidații înscriși pentru un post bine remunerat la stat au dat bir cu fugiții ieri la proba scrisă chiar dacă sistemul de analizare a cunoștiințelor, tip-grilă, nu ar fi trebuit să le dea bătăi de cap. Restul până la 79 de candidați s-au căznit să obțină minimul de 50 de puncte solicitat de spitalul din municipiu, dar abia 20 au reușit să treacă de nota 5 și să rezolve bine jumătate din chestionarul primit.
Cei 20, care ar putea crește ca număr după contestații vor susține joi proba de interviu, doar nouă ormând a fi declarați admiși. În comisia de examen fac parte Mătrăguna Laura Melania, asistent medical principal la Blocul Operator, Ștefan Veronica moașă și Aninoiu Ion Silviu, șeful Biroului Administrativ.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.