sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:38

Concurență URIAȘĂ la concursul pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj


Este concurență mare pentru o slujbă în cadrul Ministerului de Interne. Potrivit unor surse din cadrul IPJ Gorj, peste 50 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj, prin modalitatea încadrării directe. Marți a fost ultima zi de depunere a dosarelor. Examinarea psihologică și medicală se va desfăşura în perioada 14 februarie – 1 martie 2019.

La IPJ Gorj este scos la concurs postul de ofiţer specialist I, cel de purtător de cuvânt. Persoana care va câștiga concursul va lucra alături de actualul purtător de cuvânt, Miruna Prejbeanu.
Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă sau studii universitare de licență, ciclul I de studii universitare, în sistem Bologna. După examinarea psihologică și medicală urmează două probe: cea practică și testul scris, care va consta în rezolvarea unui test-grilă. „Proba practică va fi proiectată astfel încât să se aprecieze cât mai corect potențialul de utilizare în context profesional a acelor aptitudini și abilități personale care sunt indispensabile realizării atribuțiilor postului și poate consta, în funcție de atribuțiile postului scos la concurs, în demonstrarea unor abilități, cum ar fi: redactarea unor instrumente de lucru în relația cu presa, intervenție într-o situație standard, descriere a unei situații standard observate. Proba practică este probă de concurs eliminatorie. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7. Proba practică poate fi contestată o singură dată, în termen de 24 de ore de la data publicării anunţului cuprinzând rezultatele, iar admiterea contestaţiei determină replanificarea candidatului şi susţinerea din nou a probei”, au precizat reprezentanții IGPR.

Proba scrisă va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul IGPR şi va avea loc la data de 30 martie 2019. IPJ Gorj are acum un singur purtător de cuvânt, după ce Andrei Lazăr a decis să lucreze în Capitală.

loading...
Loading...

Citește și

Șoferiță rănită, după ce s-a răsturnat cu mașina la Câmpu Mare

O mașină condusă de o femeie de 33 de ani, din orașul Novaci, s-a răsturnat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: